Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνάδελφοι
Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου, που με τιμήσατε για πολλοστή φορά με την ψήφο σας στις εκλογές της Ένωσής μας και μάλιστα με αναδείξατε δεύτερο σε αριθμό σταυρών για τους Αντιπροσώπους της ΠΟΑΣΥ.
Αυτή η σταθερή και αδιάλειπτη ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, όσα χρόνια εμπλέκομαι με τον συνδικαλισμό, με επιφορτίζει με μεγαλύτερο σθένος κι ευθύνη.

Αλλά συνάδελφοι αυτό το σθένος κι αυτήν την ευθύνη πρέπει να την μοιραστούμε όλοι μας για να ενισχυθεί ουσιαστικά το Συνδικάτο μας.
Τα πολλά νέα πρόσωπα που εκλέχθηκαν, όχι μόνο στο Ηράκλειο αλλά σε όλες τις Ενώσεις μας καθώς και η μαζική προσέλευση με επιβεβαιώνουν ότι η ΠΟΑΣΥ θα έχει συνέχεια.
Στο χέρι μας είναι, ο νέος κύκλος της Ομοσπονδίας μας, να βασίζεται πάνω απ' όλα στη συνεργασία και στην ενότητα. Αυτά τα λόγια όσο χιλιοειπωμένα κι αν είναι πρέπει επιτέλους να γίνουν πράξη. Στους αγώνες και στις διεκδικήσεις μας πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.
Και είμαι σίγουρος ότι όταν το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε τόσο ισχυροί που όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα!!
Θα ήθελα ακόμα να ευχηθώ καλή δύναμη στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας και δηλώνω οτι θα βρεθώ δίπλα τους χρήσιμος, αρωγός και συμπαραστάτης της ομολογουμένως δύσκολης προσπάθειάς τους. Στους νέους Συναδέλφους μας που δεν κατόρθωσαν να εκλεγούν θα ήθελα να εκφράσω την συμπάθειά μου και ταυτόχρονα να τους πω να μην απογοητεύονται από μια εκλογική αναμέτρηση αλλά να συνεχίσουν να είναι κοντά στο Σωματείο .
ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ