Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

αγωγή διεκδίκησης πρώην Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. και παλαιού συνδικαλιστικού στελέχους της ΠΟΑΣΥ, κατά μελών συνδικαλιστικής παράταξης της Θεσσαλονίκης

Προς: ΠΟΑΣΥ
Κοιν.: Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
          
Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση επίσημα για την αγωγή διεκδίκησης πρώην Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. και παλαιού συνδικαλιστικού στελέχους της ΠΟΑΣΥ, κατά μελών συνδικαλιστικής παράταξης της Θεσσαλονίκης στο Δ.Σ. της 18-2-15, σε θέμα που τέθηκε εκτός της ημερήσιας διάταξης, αποφάσισε για να έχει πληρέστερη εικόνα του θέματος το ζήτημα να συζητηθεί στο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο την 4-3-15 όπου κλήθηκαν να παραστούν όλα τα εναγόμενα μέλη, παρουσία και της Νομικής Συμβούλου της ΕΑΥΘ.

Για λόγο που δεν μας γνωστοποιήθηκε τα εναγόμενα μέλη δεν παρευρέθηκαν στις εργασίες του Δ.Σ. και ομόφωνη απόφαση των μελών που συμμετείχαν στις εργασίες του Δ.Σ. ήταν παραπεμφθεί το θέμα στις 18-3-15, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Στο έκτακτο Δ.Σ. θα κληθούν να παραστούν τα εναγόμενα μέλη, η Νομική Σύμβουλος καθώς και οι εκπρόσωποι της Ένωσης στα Συμβούλια Μεταθέσεων της ΓΑΔΘ και οι αναπληρωτές αυτών από το έτος 2010 και μετά, γεγονός το οποίο πιστεύουμε ότι θα πράξουν.


Για το ανοικτό Δ.Σ.

Τα παρόντα μέλη
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος
ΔΑΓΚΛΗΣ Δημήτριος
ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος
ΔΟΛΜΑΣ Χρήστος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Χριστόφορος
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Κωνσταντίνος

ΚΛΕΑΝΗΣ Βασίλειος