Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Η οφειλόμενη θέση- απάντηση του bloko.gr στα μίσθαρνα πραιπόζιτα της ΠΟΑΣΥ

Κατά πως φαίνεται, τα μέλη του δ.σ. της ΠΟΑΣΥ με το μόνο που πλέον ασχολούνται είναι να καταγγέλλουν τον συνδικαλισμό του πληκτρολογίου, ασκώντας τον δια μέσου των έμμισθων πραιπόζιτων της, δια του ... πληκτρολογίου! Τόσο γόνιμο και εποικοδομητικό είναι το έργο που ασκούν εσχάτως, άσχετα με το εάν και εκει διαπρέπουν παταγώδεις αποτυχίες. Ίσως ήρθε ο καιρός, ο κ. Φωτόπουλος να σκεφθεί την περίπτωση της απόσυρσης κι αφού αυτο δεν  έγινε με το ΤΕΑΠΑΣΑ, ως ακροτελεύτια απόφαση, ας δώσει την ανάθεση των έργων και ημερών του στον συγγραφέα των απομνημονευμάτων της Ομοσπονδίας και ως τελευταία πράξη ας επιμεληθεί τη διανομή τους.
Στο bloko.gr δεν θέλουμε ν' αδικούμε κανέναν. Αναμφίβολα το έργο του κ. Φωτόπουλου είναι αξιομνημόνευτο και με θετικό πρόσημο για τον αστυνομικό συνδικαλισμό. Όμως αποτελεί παρελθόντα χρονο. Ακόμη κι αν επιτύχει επιπλέον της μιας ανανέωση- παράταση χρόνου παραμονής στο σώμα. Στα ύπουλα και δόλια χτυπήματα δια της υποτιθέμενης κριτικής των εξ' απορρήτων πραιπόζιτων του όμως, απαντάμε μόνο με το ρεπορτάζ που επαληθεύτηκε μέχρι κεραίας δια στόματος πρωθυπουργού και με τη δημοσιοποίηση όλων όσων εξυφάνθηκαν για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας .
Κι επειδή δεν θέλουμε ούτε είναι στο χαρακτήρα μας τα υπονούμενα και οι σκιές δείτε τί έγινε και τί διατυπώθηκαν το περασμένο Σάββατο στη σελίδα της Ενωμένηςε Θεσσαλονίκης στο 
facebook
.