Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Δικαστικοί ενημερώνουν αστυνομικούς για τα δικαιώματα τους μετά την απόφαση του ΣτΕ και για τις αγωγές, Μάθετε πότε και πού

Η καλύτερη, προσφορότερη κι εγκυρότερη ενημέρωση προέρχεται από τους καθ' ύλην και κατά αρμοδιότητα εντεταλμένους και υψηλού κύρους επισπεύδοντες των όποιων εξελίξεων. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση ενημέρωσης των κατοίκων του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από δικαστικούς για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις, προκειμένου να δοθούν συμβουλές διαφυγές από τα διαφαινόμενα αδιέξοδα, η ΑΝΑΣΑ αιτήθηκε και
πέτυχε την εμβόλιμη ένταξη στην ημερίδα ειδικού σεμιναρίου, προκειμένου οι αστυνομικοί να μάθουν από δικαστικούς για τα δικαιώματα τους που απορρέουν από τις αποφάσεις του ΣτΕ και το κυριότερο, όλους τους ενδεδειγμένους τρόπους διεκδίκησης του κεκτημένου και μισθολογικής αποκατάστασης σε μια ειδική ενότητα ενημέρωσης με θέμα «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση του ΣτΕ».
Η ιδιαίτερου ενδιαφέροντος εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής στην αίθουσα Ιωνία (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα παραπλεύρως Δημαρχείου).
Ακολουθεί η πρόσκληση και η αλληλογραφία που προηγήθηκε ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο.  
1. Διαβάστε την πρόσκληση της ΑΝΑΣΑ προς όλους τους αστυνομικούς 
Α Ν Ο Ι Χ Τ Η    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της υποχρέωσης μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και μετά το έκδηλο ενδιαφέρον σχετιζόμενο με το τι οφείλουμε να πράξουμε μετά την εκδοθείσα απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορά τη μισθοδοσία μας, αναλάβαμε πρωτοβουλία και αιτηθήκαμε στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας να μας πληροφορήσει σχετικά με το παραπάνω ζήτημα.

Συγκεκριμένα την 31/10/2014 και ώρα 18:00 σε προγραμματισθείσα εσπερίδα που θα λάβει χώρα σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στην αίθουσα Ιωνία (Λ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα παραπλεύρως Δημαρχείου) και που έχει ως τίτλο "Υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περίοδο της κρίσης - νομικά δικαιώματα και λύσεις" θα ενταχθεί θεματική ενότητα την 20:00 ώρα με θέμα : «Νομικά δικαιώματα αστυνομικών μετά την εκδοθείσα απόφαση ΣτΕ».

Η είσοδος για την προαναφερόμενη εσπερίδα είναι ελεύθερη και ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους που επιθυμούν να ενημερωθούν από τους καθ’ ύλην αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς περί των δικαιωμάτων μας.

Όλοι μαζί μπορούμε !!!