Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η ένωση Θεσπρωτίας καταγγέλλει την ηγεσία της ΕΛΑΣ γα την “Μη καταβολή οδοιπορικών εξόδων

Έπειτα από διαμαρτυρίες συναδέλφων μας, η ένωσή μας,  καταγγέλλει την καταστρατήγηση από πλευράς της Ηγεσίας, στο θέμα της εκκαθάρισης των υπομνημάτων, που αφορούν την μετακίνηση συναδέλφων μας, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Θράκης, στα πλαίσια των επιχειρήσεων ΄΄ Ασπίδα΄΄ και ΄΄ Ξένιος Ζεύς΄΄.


Ειδικότερα, πρόκειται για μία σειρά υπομνημάτων τα οποία αφορούν μετακινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί κατά ο χρονικό διάστημα των τελευταίων δύο ετών και δεν έχουν εκκαθαριστεί, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι μας, να έχουν υποστεί μία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, την οποία σε καμία περίπτωση δεν  μπορούν υποστούν.   

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό, ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν, όταν δεν υπάρχει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό,  και  σε καμία περίπτωση, δεν πρόκειται να  επιτρέψουμε, να συμβεί αυτό, σε βάρος των συναδέλφων μας και του οικογενειακού τους προϋπολογισμού.            

Τέλος θα πρέπει να γίνει σαφές, ότι οι αντοχές των συναδέλφων έχουν εξανεμιστεί και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει η Πολιτική και φυσική Ηγεσία να αντιληφθεί,  ότι τα ευχολόγια και οι υποσχέσεις, είναι καιρός να εκλείψουν