Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αγρια συμπλοκή ΕΚΑΜ-κακοποιών

Μετά από ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας και ύστερα από ένα καταιγισμό πυρών νεκροί έπεσαν από τις σφαίρες αστυνομικών δύο από τους επικίνδυνους κακοποιούς των φυλακών Τρικάλων. Πρόκειται για τον 25χρονο Lika Edison (αριστερά στη φώτο) και τον 41χρονο Murataj ή Murati ή Murataz ή Xhaferi ή Nikaj Admir ή Kristaq (δεξιά στη φώτο).
Την ίδια ώρα συνεχίζεται το θρίλερ με την αναζήτηση των επικίνδυνων κακοποιών καθώς οι υπόλοιπο κακοποιοί αναζητούνται από την Αστυνομία.
Χθες το πρωί η ΕΛ.ΑΣ είχε πληροφορίες πως οι δραπέτες είχαν χωριστεί σε 2 ομάδες. Η μία ομάδα με τρία άτομα, κινούνταν από την Ευρυτανία προς Προυσό ενώ η δεύτερη ομάδα, με δύο άτομα, κινούνταν προς Αιτωλοακαρνανία.
Τους ακολουθούσαν ιχνηλάτες και σκύλοι της Αστυνομίας με άνδρες της ΕΚΑΜ. Ενώ οι δύο δραπέτες κινούνταν, δόθηκε εντολή μια άλλη ομάδα της ΕΚΑΜ να στήσει ενέδρα σε μία ρεματιά κοντά στο χωριό Κόνισκα.
Οι δύο από τους κακοποιούς κρύφτηκαν σε ένα μαντρί και τελικά έπεσαν στην ενέδρα της Αστυνομίας. Τότε ακολούθησε η ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία έπεσαν νεκροί οι δύο δραπέτες.
Υπενθυμίζεται πως μετά τη δολοφονία του 37χρονου αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και της 25χρονης Κατερίνας στα Ισθμια οι αστυνομικοί θεωρούν ζήτημα τιμής να εντοπίσουν και να πιάσουν και τους αδίστακτους κακοποιούς.

Πηγή: iefimerida.gr