Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών





Δέκα ψήφοι καθόρισαν την απόσταση που χωρίζει τον πρώτο από το δεύτερο συνδυασμό, χωρίς κανείς να κερδίζει την αυτοδυναμία , με κερδισμένο τελικά τον συνδυασμό του απερχόμενου Πρόεδρου της ΕΑΥΝ Αττικής κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ  και δεύτερο του απερχόμενου Ταμία της ΕΑΥΝ Ατικής κ. ΜΑΓΚΑ, παρά την μεγάλη απόσταση που τον χώριζε από την καταμέτρηση της πρώτης ημέρας από το εκλογικό τμήμα της ΓΑΔΑ , χάνοντας οριακά την μάχη της πρωτιάς. Αξιοσημείωτη είναι η καταπόντιση του ψηφοδελτίου του απερχόμενου Αντιπροέδρου της ΕΑΥΝ Αττικής κ.ΚΑΡΑΔΗΜΑ που δεν εξέλεξε έδρα στο ΔΣ και μόλις ένα αντιπρόσωπο. Επιβαλλόμενη και επιτακτική πλέον η συνεργασία για την σύνθεση του νέου ΔΣ, καθώς για την εκλογή Προεδρείου απαιτείται η συναίνεση 8 τουλάχιστον μελών του νέου ΔΣ.     
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του askapoasy.blogspot.com τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
- Αθηναϊκή Συμμαχία- νέοι Αστυνομικοί του Γρηγόρη Γερακαράκου 1.392 ψήφοι - 4 ΕΔΡΕΣ
- Συνδικαλιστική Μάχιμη Συσπείρωση τα ΜΑΤ δηλαδή, 1.382 ψήφοι - 4 ΕΔΡΕΣ
- Συμμαχία Μάχιμων Αστυνομικών Αθήνας του Σταύρου Μπαλάσκα 660 ψήφοι - 2 ΕΔΡΕΣ
- Ενωμένοι Αστυνομικοί Αθήνας του Νίκου Ρήγα 472 ψήφοι - 1 ΕΔΡΕΣ
- Αλληλεγγύη του Δημήτρη Ντούμα 219 ψήφοι - 1 ΕΔΡΑ
- Ανοιχτή Πρωτοβουλία Αστυνομικών Αθήνας 172 ψήφοι - 0 ΕΔΡΕΣ
- Ενωτική Κίνηση Μάχιμων Αστυνομικών 151 ψήφοι - 0 ΕΔΡΕΣ
- Σκεπτόμενοι Αστυνομικοί του Νίκου Καραδήμα 70 ψήφοι - 0 ΕΔΡΕΣ

Η προαναφερόμενη κατανομή των εδρών γίνεται στην πρώτη κατανομή  βάση του εκλογικού μέτρου (διαίρεση εδρών ΔΣ με έγκυρα ψηφοδέλτια) και ακολουθεί η δεύτερη κατανομή για τις υπόλοιπες 3 έδρες η οποία θα γίνει την Δευτέρα.
Για τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ εκλέγονται συνολικά 90 άτομα .
Για την Α.Σ. 28 άτομα  ,για την ΣΜΑ 28 άτομα  για την ΣΜΑ 13 άτομα για την ΕΝΑΑ 9 άτομα (υπολ. 22) για την Αλληλεγύη 4 άτομα (υπολ. 19) , για την ΑΠΑΣΑ 3 άτομα (υπολ. 22), για την ΕΚΜΑ 3 άτομα (υπολ.1) και για τους ΣΑ 1 άτομο (υπολ. 20) .
Τον 90ο  αντιπρόσωπο θα λάβει είτε η ΕΝΑΑ είτε η ΑΠΑΣΑ που έχουν το μεγαλύτερο υπόλοιπο ψηφοδελτίων (22), είτε κατόπιν κληρώσεως είτε μετά την εκδίκαση της ένστασης για ακυρότητα 3 ψηφοδελτίων της ΕΝΝΑ.
Η καταμέτρηση των σταυρών των υποψήφιων για το ΔΣ και τα άλλα όργανα Διοίκησης (Ελεγκτική επιτροπή, συμβούλια μεταθέσεων ) θα γίνει την Τρίτη και μετά το πέρας θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των σταυρών των υποψηφίων για την ΠΟΑΣΥ.

Α.Σ.Κ.Α.