Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ: ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΙΔΙΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

                         
Είναι πασίγνωστο, ότι μόνο οι Αστυνομικοί από όλους τους εργαζομένους, γνωρίζουν πότε θα εργασθούν ή θα αναπαυθούν, το νωρίτερο, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας εργασίας.
Αυτό, μαζί με την ιδιομορφία της εργασίας, είναι πασιφανές και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως επηρεάζει, την προσωπική και οικογενειακή τους ζωή αλλά και την υπηρεσιακή τους απόδοση, διότι είναι άνθρωποι και όχι μηχανές, να πατάς το κουμπί και να δυλεύουν.
                         Τα ανωτέρω δίνουν μεγαλύτερη αξία στην πρόσφατη διαταγή του Αστυνομικού Διευθυντή της Α.Δ. Ορεστιάδας προς τις Διοικήσεις Αξιωματικών σχετικά με την προσπάθεια εξαγωγής της Υπηρεσίας σε τουλάχιστον εβδομαδιαία βάση, υποδηλώνοντας πως όλα αυτά λαμβάνονται σοβαρά υπ΄ όψιν από τον ίδιο και είναι γνώμονες και πεδίο αναφοράς του τρόπου διοίκησης του.
                      Η πανελλαδικά, απ ότι γνωρίζουμε, πρώτη ενέργεια αυτή διοικούντος, βελτιώνει την ζωή των συναδέλφων και σίγουρα τονώνει την διάθεσή τους για ποιοτικότερη και μεγαλύτερη Υπηρεσιακή απόδοση.
                     Η Ένωσή μας χαιρετίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία με ενθουσιασμό ικανοποίηση και ελπίδα, καλούμε  δε τους Διοικητές για την μέγιστη στήριξή της εκφράζοντας έτσι και αυτοί με τον καλύτερο τρόπο την σκέψη και την φροντίδα προς το προσωπικό τους.
                         
                             Ο                                 Για  το  Δ.Σ.                              O
                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                       
            ΔΗΜΟΥΤΣΗΣ  Παντελής                                       ΤΖΙΑΜΠΑΖΑΚΗΣ  Βασίλειος