Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΜΠΡΑΒΟΥΣ"



Δελτίο Τύπου εκδόθηκαν τόσο  από τον κ. Νίκο ΒΟΥΤΣΗ αναφορικά με την γνωστή καταδικαστέα δήλωση του, όσο και από τον Υπεύθυνο του Τμήματος Ένστολων του ΣΥΡΙΖΑ.
 H Α.Σ.Κ.Α. τα αποτυπώνει για τα συμπεράσματα σας.

                    Ο Νίκος Βούτσης, Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και βουλευτής Α’ Αθήνας σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην ΕΤ3 τόνισε, μεταξύ άλλων,  τα εξής:
                   «Αναφορικά με την χτεσινή δήλωσή μου διευκρινίζω, για μια ακόμα φορά, ότι αφορούσε στην ανάγκη γενικότερης απαγόρευσης της  οπλοχρησίας των πολιτών, προφανώς εκτός όσων αστυνομικών βρίσκονται σε ώρα υπηρεσίας, ιδιαίτερα δε, σε όσους, λίγους ενδεχομένως, οπλοφορούν σε υπηρεσίες παντοειδούς “προστασίας”».

                   Δήλωση του Τάσου Μαυρόπουλου,   συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας  του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
                   Για την αριστερά δεν υπάρχουν πρώτοι και τελευταίοι και οι αστυνομικοί δεν είναι μπάτσοι.Οι αστυνομικοί είναι εργάτες με στολή . Μπάτσους τους θέλουν οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, στρέφοντάς τους ενάντια στο λαό. Όσο για τις προσπάθειες εκ μέρους των αντιπάλων μας να δημιουργηθούν ψεύτικες εντυπώσεις, αποκρύπτοντας έντεχνα τις χθεσινοβραδινές διευκρινιστικές δηλώσεις του Ν. Βούτση, δεν πείθουν πλέον κανένα.