Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

BLOKO.GR: Αποτελέσματα εκλογών πρώτης ημέρας

Ποια είναι τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ψηφοφορίας στο ... εκλογικό τμήμα της ΓΑΔΑ

Τροχιοδεικτικά, αλλά όχι και καθοριστικά αντιπροσωπευτικά είναι τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ψηφοφορίας των αστυνομικών της Αθήνας που ..."συνωστίστηκαν" σε ένα από τα τρία εκλογικά τμήματα στα οποία στήθηκαν κάλπες. Τελικά, η συμμετοχή για πρώτη φορά στα χρονικά το 50% καθώς εγγράφησαν στους καταλόγους ως ψηφίσαντες 4.557 αστυνομικοί, αλλά όπως είπαμε ως τελικό αποτέλεσμα δεν παίρνει θετικό πρόσημο, καθώς συνδυάζεται με
στρατευμένη προσέλευση και ... σταυρωμένα από πριν ψηφοδέλτια.
Στη ΓΑΔΑ λοιπόν την πρώτη ημέρα έλαβαν:
- 308 ψήφους ο συνδυασμός του κ. Γρηγόρη Γερακαράκου που όπως έχουμε γράψει στηρίζεται από ΠΟΑΣΥ και Νέα Δημοκρατία
- 185 ψήφους η παράταξη του κ. Σταύρου Μπαλάσκα που "εκπροσωπεί" τη μεγάλη οικογένεια της Άμεσης Δράσης.
- 101 ψήφους η παράταξη των ... ΜΑΤ, που όπως είναι φυσικό αναμένεται να κάνει θραύση στην "εντός έδρας" καταμέτρηση των ψήφων, στο εκλογικό τμήμα της Καισαριανής δηλαδή.
- 95 ψήφους ο συνδυασμός του κ. Νίκου Ρήγα που όπως επίσης έχουμε γράψει έλκει επιρροές από Τροχαία - ΠΟΑΣΥ και ΠΑΣΟΚ. Κι επειδή μάθαμε ότι η συγκεκριμένη συνάρτηση προκάλεσε ορισμένες αντιδράσεις, είμαστε ανοιχτοί στον οποιονδήποτε να κάνει παρέμβαση προκειμένου να υποστηρίξει το αντίθετο. Αυτές είναι οι δικές μας πληροφορίες και μάλιστα διασταυρωμένες από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.
- Μεταξύ 25 με 35 ψήφους λαμβάνει η παράταξη ΑΠΑΣΑ που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ρομαντικός και μοναχικός οδοιπόρος όπως επέλεξε να είναι Νίκος Καραδήμας, συγκεντρώνει περίπου 10 σταυρούς προτίμησης.

Πηγή: bloko.gr