Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



   Την 24-05-2013 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον     Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ . Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ, στην Αθήνα  παρουσία και του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν Ηρακλείου  κ Βασίλειο  ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ . Κατά την διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν στον κ. Γενικό Γραμματέα  διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας , δίνοντας έμφαση στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που παρατηρείται σε όλες της υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης αυτών, ιδιαίτερα όμως των Υπηρεσιών που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος ενόψει της τουριστικής περιόδου και του αυξημένου αριθμού επισκεπτών που αναμένονται να αφιχθούν τον νομό μας, όπως είναι το Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και το Α.Τ. Χερσονήσου.


          Στον κ. Γενικό Γραμματέα   τονίσαμε ότι η ενίσχυση των υπηρεσιών αυτών, για την αντιμετώπιση των αναγκών τους, με εσωτερικές μετακινήσεις από άλλες υπηρεσίες του νομού μας, δεν επιλύουν το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως μετακυλύουν και εντείνουν τα προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες οι οποίες θα αποδυναμωθούν και δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους, αφού ήδη αντιμετωπίζουν και αυτές έλλειψη προσωπικού. Η όποια φιλότιμη προσπάθεια των συναδέλφων δεν θα μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση το πρόβλημα.
          Από μέρους του ο κ. Γενικός Γραμματέας   έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του κλάδου μας ( εργασιακά, οικονομικά, έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, (Λεωφορείο Διμοιρίας Υποστήριξης)  κ.λ.π), αναγνώρισε και εξήρε τις προσπάθειες των συναδέλφων μας ιδιαίτερα του νομού μας που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες δίνουν καθημερινά την μάχη κατά της εγκληματικότητας και συμβάλλουν στην προσπάθεια της πολιτείας για την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας  και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός μας και  άμεσα να προβεί σε κάθε επιτρεπτή παρέμβαση ώστε να επιλυθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα θέματα μας που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης – επίλυσης. Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή  Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ  ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ  Βασίλειο  για την συνδρομή του και συνεισφορά του  ώστε  να  πραγματοποιηθεί  το ραντεβού με των κ Γενικό Γραμματέα.