Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Εργατική Πρωτομαγιά 2015

Με αφορμή τον εορτασμό της πρωτομαγιάς του 2015, δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στους αγώνες για τα εργασιακά δικαιώματα και είμαστε  αλληλέγγυοι σε όλους τους εργαζόμενους.
Σε μια εποχή που τα προβλήματα των εργαζομένων συνεχίζουν να υφίστανται και να διογκώνονται, οφείλουμε όλοι οι εργαζόμενοι να εντείνουμε τις προσπάθειες για διαφύλαξη των εργασιακών μας κεκτημένων και να συμμετέχουμε, με όλες μας τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση, στην πάλη εναντίον όσων επιβουλεύονται τα δικαιώματα μας. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στόχος  τους παραμένει και το συνδικαλιστικό μας κίνημα, η μόνη σταθερή αξία των εργαζομένων.

Εμείς ως ένωση αστυνομικών θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε όλους τους κοινούς αγώνες των συνδικάτων, αποδεικνύοντας  έτσι έμπρακτα ότι είμαστε κομμάτι της κοινωνίας με τα ίδια προβλήματα και προβληματισμούς , όσο και αν κάποιοι θέλουν πολλές φορές να μας βάζουν απέναντι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την 1 Μαΐου 2015 μπροστά στο εργατικό κέντρο και ώρα 10:30΄