Τετάρτη 22 Μαΐου 2013



Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου
με τον Βουλευτή Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. ΣΕΝΕΤΑΚΗ Μάξιμο

- 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκε την 19 Μαΐου 2013 με τον Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. ΣΕΝΕΤΑΚΗ Μάξιμο.
Στην συνάντηση εκτέθηκαν στον κ. ΣΕΝΕΤΑΚΗ διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, καθώς και ειδικότερα θέματα που απασχολούν τις αστυνομικές Υπηρεσίες και τους συναδέλφους της Α.Δ. Ηρακλείου.
Τονίσθηκε με έμφαση η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης των Υπηρεσιών του Ηρακλείου ενόψει της τουριστικής περιόδου, και ειδικότερα του Α.Τ. Αερολιμένα και του Α.Τ. Χερσονήσου.
Επίσης ενημερώσαμε τον κύριο Βουλευτή για τα αποτελέσματα της μελέτης  που αφορά την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης, που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία των τεσσάρων ενώσεων του νησιού.

Από μέρους του ο κ. Βουλευτής εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία των ενώσεων της Κρήτης να εκπονήσουν μελέτη για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών του νησιού, εξήρε τις προσπάθειες των συναδέλφων αναγνωρίζοντας ότι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο μέσα ένα δύσκολο εργασιακό και οικονομικό  περιβάλλον  και μας δήλωσε ότι και τώρα και στο μέλλον θα είναι δίπλα μας για την προώθηση και επίλυση των θεμάτων που μας απασχολούν.