Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΝΩΣΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ


Η νέο ιδρυθείσα ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με έγγραφο της , καλεί τους Συναδέλφους μας να εγγραφούν στις τάξεις του νέου σωματείου προσδιορίζοντας ταυτόχρονα και τις Υπηρεσίες από τις οποίες θα προέλθουν τα μέλη του νέου σωματείου.

Η Α. Σ. Κ. Α. εύχεται καλό και δυναμικό αγώνα στον Πρόεδρο , Γραμματέα και μέλη της προσωρινής διοίκησης της νέα Ένωσης και καλεί με την σειρά της τους Συναδέλφους μας να εγγραφούν στις τάξεις του συνδικάτου που αποτελεί και το τελευταίο αν όχι το μοναδικό ανάχωμα σε «μνημονιακές» λογικές.
Πανελλαδική Ένστολη Συγκεντρωση Διαμαρτυρίας Σωμάτων Ασφαλείας στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο 06.09-2012
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ     ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΔΡΑ: ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΤΤΙΚΗΣ


ΑΡ.ΠΡΩΤ.:3/13                  22/05/13

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι , 

Στο πλαίσιο της αμεσότητας και της αποτελεσματικότητας του συνδικαλιστικού κινήματος και σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν.3938/2011 ιδρύθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής με σκοπό την έγκυρη κ δυναμική εκπροσώπηση όλων των αστυνομικών υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη των οποίων η έδρα της οργανικής τους θέσης βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Νοτιοανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα περιλαμβάνει τα : Α.Τ/Τ.Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑT,/Τ.Α/Τ.Τ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, Α.Τ/Τ.Α. ΑΛΙΜΟΥ, Α΄ Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Τ.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Β΄Α.Τ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΒΟΥΛΑΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΒΑΡΗΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΚΟΡΩΠΙΟΥ, Α.Τ/Τ.Α. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, Α.Τ/Τ.Α ΚΑΛΥΒΙΩΝ, Α.Τ/Τ.Α ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, Α.Σ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, Α.Τ/Τ.Α/Τ.Τ. ΚΕΡΑΤΕΑΣ, Α.Τ/Τ.Α. ΛΑΥΡΙΟΥ, Α.Σ. ΣΟΥΝΙΟΥ, Α.Σ. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ, ΤΜ. ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΜ. ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ, Δ.Α.Ν/Α.Α./ΓΡΑΦ. ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ, Τ.Τ.Α. Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ, Δ/ΝΣΗ ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ KAI AΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, Δ.ΑΝ/Α.Α.-ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ,Υ.Α.Ν/Α.Α    
          Η δημιουργία-ιδρυση της παραπάνω Ένωσης είναι μία νέα προσπάθεια που προσβλέπει στην άμεση και δυναμική εκπροσώπηση των συναδέλφων και στην προσπάθεια επίλυσης τυχόν προβλημάτων που τους απασχολούν η οποία μπορεί να ευοδωθεί μέσα από τον συλλογικό aγώνα .
          Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολές , ας μείνουμε ενωμένοι για να γίνουμε δυνατοί.

-O-                                                                                                   -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος                                                             ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος