Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του συναδέλφου μας Νεκτάριου Πράσατζη






































Θεσσαλονίκη, 16 Σεπτεμβρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 109/2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του συναδέλφου μας Νεκτάριου Πράσατζη)


   Λίγοι μήνες πέρασαν από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συνάδελφος και φίλος Υπαρχιφύλακας Νεκτάριος ΠΡΑΣΑΤΖΗΣ, ο οποίος υπηρετούσε στην Δ/νση Άμεσης Δράσης/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

   Ο Νεκτάριος ήταν ένας υποδειγματικός επαγγελματίας αλλά πρωτίστως άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν αγαπητός σε όλους τους συνάδελφους που είτε συνεργάστηκαν είτε τον γνώριζαν.
   Ο Νεκτάριος δυστυχώς δεν άφησε κενό μόνο στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. Πολύ μεγαλύτερη απώλεια βιώνει από τη μέρα του χαμού του η φυσική του οικογένεια, η σύζυγος και τα δυο ανήλικα τέκνα του.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης τιμώντας τη μνήμη τουαδικοχαμένου συναδέλφου μας, διοργανώνει για την οικονομική στήριξη της οικογένειάς του, φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ, με συμβολική τιμή εισιτηρίου.
   Στον αγώνα θα λάβουν μέρος γνωστοί αθλητές, μέλη του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και το παράρτημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

   Πρέπει όλοι να στηρίξουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση στη μνήμη του Νεκτάριου!
Το οφείλουμε σε όλους τους συναδέλφους μας που «έφυγαν» νωρίς,
αλλά και στους εαυτούς μας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΔΙΩΤΗΣ Δημήτριος                                        ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος