Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έφοδος σε τρία Α.Τ. για πιθανή σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή

Συνεχίζονται οι εκτεταμένες έρευνες στην ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν θύλακες της Χρυσής Αυγής στα σπλάχνα τους, ακριβώς μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα







Μια ημέρα αφού ξήλωσαν αξιωματικούς της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε έφοδος των εσωτερικών υποθέσεων στα αστυνομικά τμήματα Νίκαιας, Ρέντη και Καμινίων, μετά τις καταγγελίες του προέδρου της μουσουλμανικης κοινότητας ότι μέλη της έχουν δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις.
Έτσι, θα ζητηθούν στοιχεία για το πόσοι και ποιοι αστυνομικοί χειρίστηκαν αυτά τα περιστατικά, αλλά και ποια ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στα αστυνομικά τμήματα Νίκαιας και Καμινιών δεν εντοπίστηκε κάτι, ωστόσο στο τμήμα του Ρέντη υπάρχουν στοιχεία ότι αστυνομικοί άφηναν Πακιστανούς να πουλάνε λαθραία τσιγάρα, έχοντας κάνει τη συμφωνία ότι θα παίρνουν τα μισά από τις εισπράξεις. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο διοικητής του Α.Τ. Ρέντη θα δικαστεί στις 10 Οκτωβρίου, καθώς είχε κατηγορηθεί ότι έκλεψε 4.000 ευρώ από τον Πακιστανό Ιμτιάζ Αλάμ Τζαφάρι και στη συνέχεια το εκβίαζε.