Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ένωση Αθηνών: Τελικά αποτελέσματα ψηφοφορίας στη ΓΑΔΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες της Α.Σ.Κ.Α. τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην κάλπη της Γ.Α.Δ.Α. έχουν ως εξής:
Ψήφισαν: 2840 επί συνόλου 4.557 συναδέλφων που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα σε όλες τις κάλπες.

Λευκά: 5
Άκυρα: 4

Έλαβαν: 

Έκθεση του State Department για την τρομοκρατία στην Ελλάδα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τρομοκρατία στην Ελλάδα

Η έκθεση αναφέρεται στην τρομοκρατική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο κατά το 2012 και δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Του απεσταλμένου μας στην Ουάσιγκτον, Αθανασιου Έλλις




Σειρά σχετικά μικρής ισχύος επιθέσεων με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς από αναρχικές οργανώσεις που ως απώτερο στόχο δεν είχαν να προκαλέσουν θύματα, αλλά να εκπέμψουν πολιτικά μηνύματα, καταγράφει η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την τρομοκρατία, η οποία χαρακτηρίζει «ισχυρή» τη συνεργασία των ελληνικών Αρχών με τις ΗΠΑ στον τομέα της αντιτρομοκρατίας και της προστασίας αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Η έκθεση αναφέρεται στην τρομοκρατική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο κατά το 2012 και δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.Στο κεφάλαιο για την Ελλάδα υπογραμμίζεται ότι πολλά μέλη των δύο πιο δραστήριων εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων, του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» βρίσκονται στη φυλακή από το 2011, ενώ σημειώνεται ότι τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς εκρήξεις εναντίον της περιουσίας πολιτικών προσώπων, γραφείων κομμάτων, υπουργείων και εφοριών, αλλά και ιδιωτικών οχημάτων.
Επισημαίνονται η απελευθέρωση επτά μελών του «Επαναστατικού Αγώνα» λόγω της παρόδου της 18μηνης κράτησης, αλλά και οι επανειλημμένες αναβολές της δίκης 17 υπόπτων για συμμετοχή στη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» λόγω απεργιών δικαστών αλλά και δικονομικών διαδικασιών. Εκφράζεται ανησυχία για τα ελληνικά σύνορα με την Τουρκία, καθώς, όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι ελληνικές Αρχές καταβάλλουν προσπάθειες να ελέγξουν τη λαθρομετανάστευση, αλλά το εγχείρημα είναι δύσκολο και η δυνατότητα επιτυχίας περιορισμένη. Στο πλαίσιο αυτό επισημαίνεται ότι οι πρόσφατες εξεγέρσεις στον Αραβικό Κόσμο και τη Βόρεια Αφρική συνέβαλαν στην αύξηση του ρεύματος παράνομων μεταναστών προς την Ελλάδα.
Τέλος, η έκθεση υπογραμμίζει ότι αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες εκπαίδευσαν μέλη του ελληνικού Λιμενικού στην Αθήνα, τον Πειραιά, την Κρήτη, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, και η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στη συνεργασία αυτή περιγράφεται ως «ευρεία και συνολική».

Πηγή: Καθημερινή

Ε Α Υ ΧΑΝΙΩΝ : ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στα πλαίσια της παρουσίας στα Χανιά του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νικολάου ΔΕΝΔΙΑ , κατά τη σύσκεψη για θέματα ασφάλειας τουριστικών περιοχών και δασοπυρόσβεσης,  πραγματοποιήθηκε συνάντηση με αντιπροσωπία από το Δ.Σ. της ΕΑΥΝ Χανίων όπου επιδόθηκε υπόμνημα στην ηγεσία με τα προβλήματα του ταλανίζουν τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες και μεταφέρθηκε εκ νέου το κοινό αίτημα των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου - Λασιθίου για άμεση αναδιάρθρωση – μεταρρύθμιση της Αστυνομίας σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης λαμβάνοντας υπόψη την μελέτη που τους έχει επιδοθεί.
Μετά και την δημόσια αναφορά του κ. υπουργού ότι η πρόταση των συνδικαλιστικών Ενώσεων της Κρήτης είναι επαρκής ζητήθηκε  η πιλοτική εφαρμογή της σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης διότι ενδείκνυται καθώς συνδυάζει όλες τις προϋποθέσεις για ανάδειξη τυχών προβλημάτων κατά την εφαρμογή της, σκέψη που ο κ. υπουργός χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα.

BLOKO.GR: Αποτελέσματα εκλογών πρώτης ημέρας

Ποια είναι τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ψηφοφορίας στο ... εκλογικό τμήμα της ΓΑΔΑ

Τροχιοδεικτικά, αλλά όχι και καθοριστικά αντιπροσωπευτικά είναι τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας ψηφοφορίας των αστυνομικών της Αθήνας που ..."συνωστίστηκαν" σε ένα από τα τρία εκλογικά τμήματα στα οποία στήθηκαν κάλπες. Τελικά, η συμμετοχή για πρώτη φορά στα χρονικά το 50% καθώς εγγράφησαν στους καταλόγους ως ψηφίσαντες 4.557 αστυνομικοί, αλλά όπως είπαμε ως τελικό αποτέλεσμα δεν παίρνει θετικό πρόσημο, καθώς συνδυάζεται με
στρατευμένη προσέλευση και ... σταυρωμένα από πριν ψηφοδέλτια.
Στη ΓΑΔΑ λοιπόν την πρώτη ημέρα έλαβαν:
- 308 ψήφους ο συνδυασμός του κ. Γρηγόρη Γερακαράκου που όπως έχουμε γράψει στηρίζεται από ΠΟΑΣΥ και Νέα Δημοκρατία
- 185 ψήφους η παράταξη του κ. Σταύρου Μπαλάσκα που "εκπροσωπεί" τη μεγάλη οικογένεια της Άμεσης Δράσης.
- 101 ψήφους η παράταξη των ... ΜΑΤ, που όπως είναι φυσικό αναμένεται να κάνει θραύση στην "εντός έδρας" καταμέτρηση των ψήφων, στο εκλογικό τμήμα της Καισαριανής δηλαδή.
- 95 ψήφους ο συνδυασμός του κ. Νίκου Ρήγα που όπως επίσης έχουμε γράψει έλκει επιρροές από Τροχαία - ΠΟΑΣΥ και ΠΑΣΟΚ. Κι επειδή μάθαμε ότι η συγκεκριμένη συνάρτηση προκάλεσε ορισμένες αντιδράσεις, είμαστε ανοιχτοί στον οποιονδήποτε να κάνει παρέμβαση προκειμένου να υποστηρίξει το αντίθετο. Αυτές είναι οι δικές μας πληροφορίες και μάλιστα διασταυρωμένες από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.
- Μεταξύ 25 με 35 ψήφους λαμβάνει η παράταξη ΑΠΑΣΑ που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ρομαντικός και μοναχικός οδοιπόρος όπως επέλεξε να είναι Νίκος Καραδήμας, συγκεντρώνει περίπου 10 σταυρούς προτίμησης.

Πηγή: bloko.gr

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ



   Την 24-05-2013 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον     Γενικό γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ . Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ, στην Αθήνα  παρουσία και του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν Ηρακλείου  κ Βασίλειο  ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ . Κατά την διάρκεια της συνάντησης εκτέθηκαν στον κ. Γενικό Γραμματέα  διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας , δίνοντας έμφαση στην έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που παρατηρείται σε όλες της υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης αυτών, ιδιαίτερα όμως των Υπηρεσιών που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος ενόψει της τουριστικής περιόδου και του αυξημένου αριθμού επισκεπτών που αναμένονται να αφιχθούν τον νομό μας, όπως είναι το Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου και το Α.Τ. Χερσονήσου.


          Στον κ. Γενικό Γραμματέα   τονίσαμε ότι η ενίσχυση των υπηρεσιών αυτών, για την αντιμετώπιση των αναγκών τους, με εσωτερικές μετακινήσεις από άλλες υπηρεσίες του νομού μας, δεν επιλύουν το πρόβλημα, αλλά αντιθέτως μετακυλύουν και εντείνουν τα προβλήματα σε άλλες υπηρεσίες οι οποίες θα αποδυναμωθούν και δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους, αφού ήδη αντιμετωπίζουν και αυτές έλλειψη προσωπικού. Η όποια φιλότιμη προσπάθεια των συναδέλφων δεν θα μπορεί να καλύψει σε καμία περίπτωση το πρόβλημα.
          Από μέρους του ο κ. Γενικός Γραμματέας   έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του κλάδου μας ( εργασιακά, οικονομικά, έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, (Λεωφορείο Διμοιρίας Υποστήριξης)  κ.λ.π), αναγνώρισε και εξήρε τις προσπάθειες των συναδέλφων μας ιδιαίτερα του νομού μας που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες δίνουν καθημερινά την μάχη κατά της εγκληματικότητας και συμβάλλουν στην προσπάθεια της πολιτείας για την εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας  και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός μας και  άμεσα να προβεί σε κάθε επιτρεπτή παρέμβαση ώστε να επιλυθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα θέματα μας που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης – επίλυσης. Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή  Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κ  ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ  Βασίλειο  για την συνδρομή του και συνεισφορά του  ώστε  να  πραγματοποιηθεί  το ραντεβού με των κ Γενικό Γραμματέα.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ψώρα στο Α.Τ. Μαρκόπουλου

Η Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής για τα κρούσματα ψώρας στο Α.Τ. Μαρκόπουλου

    φωτογραφία αρχείου
φωτογραφία αρχείου
ΘΕΜΑ: «ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΨΩΡΑΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ»
Η νεοϊδρυθείσα Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης πληθώρας καταγγελιών αστυνομικών που υπηρετούν στο Α.Τ. Μαρκοπούλου περί της ύπαρξης σοβαρού ζητήματος που σχετίζεται με  την ασφάλεια και υγιεινή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους έτσι όπως αυτή προβλέπεται από το Π.Δ. 45/2008. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις καταγγελίες οι οποίες έχουν λάβει και ενυπόγραφο χαρακτήρα εντός των
κρατητηρίων του Α.Τ. Μαρκοπούλου κρατούνται εννέα (9) κρατούμενοι αλλοδαποί οι οποίοι πάσχουν από το άκρως μεταδοτικό νόσημα της ψώρας.
Το παραπάνω ζήτημα δημιουργεί κίνδυνο τόσο για την υγεία των συναδέλφων μας, που υπηρετούν στο Α.Τ. Μαρκοπούλου, όσο και των οικογενειών τους καθώς επίσης και των πολιτών που προσέρχονται στο Α.Τ.  για να διευθετήσουν ζητήματά τους, αφού τα κρατητήρια της ανωτέρω υπηρεσίας ευρίσκονται δίπλα ακριβώς από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας.
Παρακαλούμε όπως προβείτε στην ενίσχυση και τη συνδρομή από πλευρά σας στην Ένωσή μας, προκειμένου διενεργηθούν οι απαραίτητες ενέργειες με απώτερο σκοπό την αποσυμφόρηση των κρατητηρίων, την άμεση μεταγωγή των παραπάνω κρατουμένων σε χώρους με την προβλεπόμενη υποδομή καθώς και την άμεση απολύμανση του χώρου των κρατητηρίων.
      -O-                                               -Ο-             
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος             ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         

Παρέμβαση στον Υπουργό Οικονομικών: Τα δικαιώματα μας ως μέτοχοι στην α.μ.κ. της ALPHA BANK είναι νόμιμα

shmata_poasy-poaxiaΑθήνα, 30 Μαΐου 2013
Αρ. Πρωτ.: 506/1/19
Προς: Υπουργό Οικονομικών
          κ. Γιάννη ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Κοιν.: 1) Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
              κ. Νικόλαο ΔΕΝΔΙΑ
          2) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης
              κ. Αθανάσιο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟ
          3) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
              Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
          4) Πρόεδρο Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών
              κ. Γεώργιο ΖΑΝΙΑ
          5) Πρόεδρο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
              κ. Κωνσταντίνο ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟ
          6) Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.
              Ταξίαρχο κ. Νικόλαο ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑ
          7) Πρόεδρο της ALPHA BANK
              κ. Γιάννη Κωστόπουλο
          8) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις
  Κύριε Υπουργέ,
  Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του Τύπου, ότι με επιστολή σας προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επιβάλλατε τον αποκλεισμό των Ασφαλιστικών Ταμείων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των συστημικών ελληνικών τραπεζών, επειδή η Ελληνική Κυβέρνηση έχει αναλάβει δέσμευση που υπαγορεύτηκε από τους επικεφαλής της Τρόικας.
  Παράλληλα, μας γνωστοποιήθηκε ότι το Ταμείο μας έλαβε επιστολή από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να ακυρώσει την απόφαση που είχε ληφθεί εκ μέρους του Διοικητικού του Συμβουλίου για συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA ΒΑΝΚ.
  Επειδή πρόκειται για εντελώς ακατανόητες σε μας ενέργειες που προκαλούν, όμως, νέα ζημία στον ασφαλιστικό μας φορέα, σας καλούμε να παγώσετε την απαράδεκτη διαδικασία που έχει δρομολογηθεί και να γίνει σεβαστή η ισχύουσα νομοθεσία που επιτρέπει στις διοικήσεις των Ταμείων να συμμετέχουν, εφόσον το κρίνουν σκόπιμο, κανονικά όπως δικαιούνται ως μέτοχοι των τραπεζών, στις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου τους, καθώς έχουν πλήρη κατοχυρωμένα από το ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο, δικαιώματα και δεν επιτρέπονται παρακλήσεις και επιλεκτικοί αποκλεισμοί.
  Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, η μη πώληση μόνο π.χ. των δικαιωμάτων της ALPHA ΒΑΝΚ δεν επέφερε ήδη έσοδα της τάξεως των 800.000 ευρώ, ενώ πολλαπλάσιες θα είναι οι απώλειες εάν αποκλειστεί το Ταμείο μας και από τις δρομολογημένες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των υπολοίπων τραπεζών.
  Κύριε Υπουργέ,
  Σας υπενθυμίζουμε ακόμη ότι τα Ταμεία μας όταν υπέστησαν το κούρεμα μέσω του PSI, χαρακτηρίστηκαν «ιδιωτικός τομέας» γιατί έτσι προφανώς βόλευε το ελληνικό δημόσιο ενώ ξαφνικά σήμερα θεωρείται ότι είναι «δημόσιος τομέας».
  Τέλος, οι Ομοσπονδίες μας έχοντας ιερή υποχρέωση να προστατέψουν και να διασφαλίσουν τόσο την περιουσία των ασφαλιστικών μας Ταμείων, όσο και των συμφερόντων των μετόχων τους θα καταφύγουν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Άλλωστε σύσσωμη η αστυνομική οικογένεια έχει καταδικάσει και καταγγείλει και τις προγενέστερες – μονομερείς κυβερνητικές αποφάσεις για το κούρεμα των αποθεματικών του Ταμείου μας.
ypografes_poasy-poaxia

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Νέο σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιακών στοιχείων





Νέο σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιακών στοιχείων 


Νέο σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιακών στοιχείων των Ασφαλιστικών Ταμείων, με αναγκαστική δραστική μείωση της αξίας των μετοχών τους στις μεγάλες Ελληνικές Τράπεζες, που  προβαίνουν σε αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου, προκαλείται με την μνημονιακή δέσμευση να μην έχουν το δικαίωμα τα Ταμεία να συμμετάσχουν σε αυξήσεις κεφαλαίων των τραπεζών.
Ελάχιστα πριν την εκπνοή της προθεσμίας συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA BANK, με έκπληξη και δικαιολογημένη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε εντελώς αιφνιδιαστικά το περιεχόμενο επιστολής του Υπουργού Οικονομικών στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αλλά και την επιστολή-παρέμβαση  προς όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, που έχει την υπογραφή της Γενικής Διευθύντριας Οικονομικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εργασίας και παραπέμπει στην παράγραφο του μνημονίου σύμφωνα με την οποία οι φορείς της Κεντρικής Κυβέρνησης δεν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν σε αυξήσεις κεφαλαίων τραπεζών.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα Ταμεία θεωρήθηκαν «ξαφνικά»  μέρος του κράτους, ως φορείς της Γενικής Κυβέρνησης  και όχι ως ιδιώτες επενδυτές όπως είχαν θεωρηθεί με το PSI  στο οποίο συμμετείχαν ως ιδιώτες στο κούρεμα των ομολόγων προ έτους περίπου.
Το Δ.Σ. του Ασφαλιστικού μας Ταμείου είχε λάβει απόφαση πριν την επιστολή παρέμβαση να συμμετάσχει  στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ALPHA με την ιδιότητα του παλαιού  μετόχου καθώς κατέχει ικανοποιητικό αριθμό μετοχών , προκειμένου να  διατηρήσει την  αξία των μετοχών του. Η απόφαση αυτή έχει ήδη εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθώς δεν υπάρχει κανένας ελληνικός ή κοινοτικός Νόμος που απαγορεύει την συμμετοχή. Όμως τα δεδομένα μετά την επιστολή αλλάζουν καθώς το Ταμείο δεν έχει πλέον την δυνατότητα να πωλήσει τα δικαιώματα του (η μέση τιμή πώλησης του δικαιώματος διαμορφώθηκε στα 1,4€ ανά μετοχή) και μεγάλο ερωτηματικό εάν θα του δοθεί άνωθεν εντολή να μην καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται και ουσιαστικά προήλθαν από πώληση μετοχών ώστε να ενεργοποιηθεί το δικαίωμα προτίμησης αγοράς στην προνομιακή τιμή των 0,44€ όχι μόνο σήμερα αλλά και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Η απώλεια δε πώλησης των δικαιωμάτων πρακτικά σημαίνει απώλεια χρημάτων.
Μετά το κούρεμα των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, που ήταν υποχρεωτικά κατατεθειμένα σε κρατικά ομόλογα, ένα νέο σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιακών τους στοιχείων που υπαγορεύθηκε από τους επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας έρχεται καθώς η επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής θα γίνει χωρίς τα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Το συνδικάτο οφείλει να  εξαντλήσει  κάθε αγωνιστικό και δικαστικό μέσο για την αποτροπή της παράνομης αυτής απόφασης.

Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ
Αντιπρόεδρος Οικονομικών ΠΟΑΣΥ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ένωση Αιτωλίας: "Εικόνα μιζέριας και λύπησης" η αιφνιδιαστική μετακίνηση της διμοιρίας...

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Α.Δ.ΑΙΤΩΛΙΑΣ
I.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Αρχ. Δαμασκηνού 11 Τ.Κ. 30200
ΤΗΛ:2631055738,FAX:2631051562

Ι.Π. Μεσολογγίου, 22 Μαΐου 2013
Aριθ. πρωτ:2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Προς:ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Την 21/05/2013 η διμοιρία της Α.Δ. Αιτωλίας διατάχτηκε να αναχωρήσει στις 04.30 π.μ., με δύναμη 14 ατόμων, ο ένας εκ τον οποίων οδηγός και να λάβει μέτρα στην Α.Δ. Κέρκυρας, στις εκδηλώσεις εορτασμού της επανένωσης των Επτανήσων με την Ηπειρωτική Ελλάδα. Ήταν η μοναδική ενισχυτική διμοιρία, πλην αυτής της Α.Δ. Θεσπρωτίας και ήταν υποχρεωμένη να βρίσκεται πριν τις 08.30 π.μ. στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για Κέρκυρα για να είναι έγκαιρα στην υπηρεσία της. Πίεση αφόρητη για τον οδηγό και τον επικεφαλή της που εκτός από ένα δρόμο καρμανιόλα, είχε να αντιμετωπίσει και το χρόνο άφιξης. Η απόσταση από Μεσολόγγι- Ηγουμενίτσα είναι 200 χιλιόμετρα, 3 ώρες 45΄ διαδρομή και 2 ώρες στο πλοίο ως την άφιξη στην Α.Δ. Κέρκυρας. Οι συνάδελφοι ταλαιπωρημένοι από το πολύωρο ταξίδι, «κοιμώμενοι όρθιοι» οι περισσότεροι, λαμβάνουν μέτρα προστασίας σε μια γιορτή….. αποδέσμευση. Διαταγή επιστροφής αυθημερόν, χωρίς καμία μέριμνα ύπνου, φαγητού, αλλά και δαπάνης αυτών των εξόδων. Μέριμνα υπήρχε μόνο για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυτά μετά επιστροφής με την ίδια εταιρεία, προκειμένου η υπηρεσία να γλυτώσει μερικά ευρώ. Αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να παραμείνουν επί δίωρο στην προβλήτα του λιμανιού της Κέρκυρας. Επιστροφή… εικόνα χειρότερη, ο οδηγός μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, οι συνάδελφοι να κοιμούνται άλλος στο λεωφορείο, άλλος στο σαλόνι του καραβιού ένστολοι, μια εικόνα μιζέριας και λύπησης, τα σχόλια περιττά …. Επιστροφή 22.00 μ.μ., δοξάσει ο θεός τον οδηγό που δεν τον πήρε ο ύπνος, δεν είχε και κίνηση ο δρόμος, δεν ….. θα δούμε τα παιδιά μας .

Όλο το ψηφοδέλτιο της ΕΝ.Α. Αθήνας



«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΘΗΝΑΣ» 
N.Α.Α.)


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΒΕΝΕΤΗΣ
Γεώργιος
ΔΝΣΗ ΑΜ.ΔΡΑ/ΤΜ.2/Β'ΑΛΛΑΓΗ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηλίας
Δ.Α.Ε.Ε.Β.
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρέας
ΥΠΗΡ.ΠΡΟΣΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΜΩΝ/1
ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Φώτιος
Υ.Α.Π.Δ/ΤΜ.ΓΕΝ.ΦΡΟΥΡΩΝ
ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ
Αργύριος
Α.Τ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ
Βασίλειος
ΥΠ.ΠΡ.ΠΕΡ.Δ.Π.Κ.Π.ΑΤΤ/1
ΜΠΑΝΙΑΣ
Δημήτριος
ΥΠΟΔ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΡΗΓΑΣ
Νικόλαος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΡΙΖΟΣ
Κωνσταντίνος
Γ.Δ.Α.Ε./ΤΜ.ΔΙΟΙΚ.ΥΠΟΣΤΗΡ
ΦΟΙΝΙΚΟΣ
Παναγιώτης
Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΙΚΑΛΗΣ
Δημήτριος
Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΓΙΩΤΗΣ
Στέργιος-Μιχαήλ
ΥΠΗΡ.ΠΡΟΣΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΜΩΝ/1
ΒΑΛΕΝΤΗΣ
Διονύσιος
ΥΠΟΔ.ΕΣΩΤ.ΛΕΙΤ.ΑΣΦ.ΑΤΤ./1
ΒΑΦΑΚΗΣ
Δημήτριος
ΥΠΗΡ.ΑΣΦΑΛ.ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΒΕΝΕΤΗΣ
Γεώργιος
ΔΝΣΗ ΑΜ.ΔΡΑ/ΤΜ.2/Β'ΑΛΛΑΓΗ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ
Κωνσταντίνος
ΥΠΗΡ.ΑΣΦΑΛ.ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηλίας
Δ.Α.Ε.Ε.Β.
ΓΚΙΑΟΥΡΗ
Φωτεινή
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΔΕΡΝΙΚΑΣ
Γεώργιος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρέας
ΥΠΗΡ.ΠΡΟΣΤΑΣ.ΕΠΙΣΗΜΩΝ/1
ΖΙΩΓΑΣ
Κωνσταντίνος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΖΥΓΟΚΩΣΤΑΣ
Δημήτριος
Α.Τ. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΖΩΗΣ
Παναγιώτης
Τ.Α. ΚΥΨΕΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ
Δήμητρα
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΝΑΒΑΡΑΚΟΣ
Ευάγγελος
ΟΜ. ΔΙ.ΑΣ. ΑΘΗΝΩΝ
ΚΑΡΔΑΡΑΣ
Φώτιος
Υ.Α.Π.Δ/ΤΜ.ΓΕΝ.ΦΡΟΥΡΩΝ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Χαρίλαος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΖΑΔΙΝΟΣ
Απόστολος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΚΑΡΙΔΑ
Σουλτάνα
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ
Περικλής
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΡΑΣ
Ταξιάρχης
ΥΠΗΡ.ΑΣΦΑΛ.ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ
Αργύριος
Α.Τ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΛΥΚΟΚΑΠΗΣ
Βασίλειος
ΥΠ.ΠΡ.ΠΕΡ.Δ.Π.Κ.Π.ΑΤΤ/1
ΛΥΤΡΙΑΝΗΣ
Κωνσταντίνος
ΤΜ.ΔΙΩΞΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤ.ΑΘΗΝΩΝ
ΜΑΡΚΟΥ
Απόστολος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ
Χαράλαμπος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ
Κωνσταντίνος
ΥΠΗΡ.ΑΣΦΑΛ.ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΜΙΑΜΗΣ
Αλέξανδρος
Τ.Τ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΙΖΑΡΑΣ
Αλέξανδρος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΠΑΝΙΑΣ
Δημήτριος
ΥΠΟΔ.ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ
Ιωάννης
Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΜΠΟΥΡΑ
Μαρίνα
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΤΕΛ ΡΟΣΣΟ
Δημήτριος
Δ/ΝΣΗ ΑΝΤΙΜ.ΕΙΔ.ΕΓΚΛ.ΒΙΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Νικόλαος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ
Φωτεινός
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΛΛΑΣ
Γρηγόριος
Τ.Τ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ
Θεόδωρος
Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓ-ΔΙΚΑΣΤ. ΑΤΤΙΚ
ΡΗΓΑΣ
Νικόλαος
ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΡΙΖΟΣ
Κωνσταντίνος
Γ.Δ.Α.Ε./ΤΜ.ΔΙΟΙΚ.ΥΠΟΣΤΗΡ
ΣΟΛΩΜΙΔΗΣ
Νεκτάριος
Υ.Α.Π.Δ/ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ζωή
Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝ.ΑΘΗΝΩΝ/ΕΠΙΤ.
ΤΑΣΣΗΣ
Κωνσταντίνος
Τ.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΟΒΙΤΗΣ
Ευάγγελος
Δ/ΝΣΗ ΜΕΤΑΓ-ΔΙΚΑΣΤ. ΑΤΤΙΚ
ΤΟΡΟΝΙΔΗΣ
Νικόλαος
Υ.Α.Τ. ΑΤΤΙΚΗΣ/4
ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ιωάννης
ΔΝΣΗ ΑΜ.ΔΡΑΣΗΣ/2/Α'ΑΛΛΑΓΗ
ΤΣΑΚΤΣΙΡΑΣ
Σπυρίδων
Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΣΙΟΥΦΗΣ
Μάριος
Δ.Α.Ε.Ε.Β.
ΦΟΙΝΙΚΟΣ
Παναγιώτης
Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΙΚΑΛΗΣ
Δημήτριος
Α.Τ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΑΛΔΟΓΕΡΙΔΗΣ
Ιωάννης
Α.Τ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΧΙΩΤΑΚΗΣ
Δημήτριος
Α.Τ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΡΑΣ
Ταξιάρχης
ΥΠΗΡ.ΑΣΦΑΛ.ΒΟΥΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΓΙΑ Γ.Α.Δ.Α.: